Ontwerp en Onderhoud van uw website

Drainpower Webdesign ontwerpt en lanceert websites. Na de lancering van uw website kunt u tevens een overeenkomt aangaan voor het verdere onderhoud van uw website.

Nadat u uw interesse heeft getoond voor een eigen website die door Drainpower Webdesign wordt ontwikkeld zult u een vragenlijst ontvangen. Op deze vragenlijst geeft u uw wensen aan betreffende uw website. Hierna zal in overleg met Drainpower Webdesign een plan ontwikkeld worden.

De website zal in constructie-fase altijd te volgen zijn op een speciaal hiervoor gemaakte link. U als klant zult dan precies kunnen volgen wat er met de informatie en de ideeën gebeurd die u heeft aangeleverd. Tevens zult u altijd kunnen ingrijpen indien u het toch net even anders zou willen zien.

De meeste sites die door Drainpower Webdesign zijn ontwikkeld worden gelanceerd via Domeinwinkel.nl. Hier kunt u uw domeinnaam registreren tegen een goede prijs en een betrouwbare service. Drainpower Webdesign heeft goede ervaringen met deze host voor de websites.

Heeft u interesse in mijn werkwijze, lees dan voor meer informatie de Algemene voorwaarden

Om de Algemene voorwaarden te kunnen bekijken moet Adobe Acrobat Reader zijn geïnstalleerd.

Download hier Acrobat Reader:

Download Adobe Reader

 

Wilt u weten wat het u gaat kosten, u kunt met één klik kijken naar mijn prijzen.

 

 

 

Made by Drainpower Webdesign
© 2010-2015